Tee majoitustiedustelu

Hampurin yläkerran vierashuone

Tervetuloa yöpymään Hampurin  merimieskirkolle.

Tarkasta majoitustilanne soittamalla kirkolle tai täyttämällä sivun alalaidassa oleva lomake.

Tule ja majoitu merimieskirkolla, joka ei ole tavallinen hotelli, hostel tai bed&breakfast -paikka. Tarjoamme turvallista, mukavaa ja edullista majoitusta Hampurissa keskustan läheisyydessä.

Normaalihintaiseen majoitukseen sisältyy saunapäivinä sauna. Aamupala pitää sopia erikseen! Alle 4-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi, jos lapsi ei tarvitse omaa sänkyä. Merimieskirkon jäsenille alennus majoituksesta! Muista mainita / merkitä tieto jäsenyydestä. Jäsenyys tulee osoittaa henkilökohtaisella jäsenkortilla.

Majoitusvaraustilanteen sekä majoitushinnan voit tarkistaa Hampurin osalta puhelimitse, puh. + 49 40 316 971 tai lähettämällä alla olevan lomakkeen.

Hampurin kirkolla on kolme pienempää majoitushuonetta sekä ryhmähuone, Lyypekin kirkolla yksi vierashuone. Isompia ryhmiä voimme majoittaa Hampurin kirkolla tarvittaessa myös talon muihin huoneisiin. Pyydä tarjous ryhmähinnasta.

Autopaikka Hampurin kirkolla 8€/yö, moottoripyörille 5€/yö.

Majoittuminen Hampurissa

Alakerran vierashuoneet (2 kpl)

2 hengen huone (kerrossänky). Wc ja suihku käytävällä.
Majoitusvuorokausi 32 €/hlö tai 56 €/2 hlöltä, lapset alle 12v 13 €.

Yläkerran vierashuone (1 kpl)

3 hengen huone, jossa oma wc ja suihku sekä tv.
Majoitusvuorokausi 42 €/hlö tai 68 €/2 hlöltä taikka 83 €/3 hlöltä, lapset alle 12v 13 €.
Mahdollisuus lisäpatjaan, 13 €/yö.

Ryhmämajoitustila

Majoitustilassa on 14 vuodetta. Wc käytävällä. Saunojen pesutilat käytössä aamuisin klo 10.00 asti ja iltaisin klo 21.00 jälkeen.
Majoitusvuorokausi 20 €/hlö, lapset alle 12v 11 €.
Yli 10 hengen ryhmä € 16/hlö, jos omat lakanat tai makuupussi. Lakanapaketti 3 €.
Tarvittaessa varaamme ryhmille oman saunavuoron tai saunominen lisämaksusta yleisillä vuoroilla 4,50 €/hlö.

Huom! Ennen kuin voit täyttää lomakkeen, sinun on tutustuttava majoitusehtoihin. väärinkäsitysten välttämiseksi. Lomakkeen lähettäminen ei ole vielä huonevaraus!

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Majoitusvaraustilanteen tiedustelu
Henkilötiedot / Ryhmänjohtaja
Etunimi
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa
Sähköpostiosoite
Puhelin
Olen Merimieskirkon jäsen *

Majoitustiedot