Tulosta Tekstin koko: a A A

Myyjäiset / Basar

Järjestämme vuosittain joulu- ja pääsiäisbasaarin. Nämä myyjäiset ovat sekä elämyksellisiä ja tunnelmallisia suomalaistapahtumia että tärkeä tapa rahoittaa toimintaamme.

Joulubasaari on suurin vuosittainen suomalaistapahtuma Saksassa. Basaarikävijöitä on tuhansittain: suomalaisten ohella basaareissa käy runsaasti paikallisia ihmisiä tutustumassa suomalaisiin ja suomalaiseen kulttuuriin. Tapahtuma on jouluun valmistautumisen aloitus- ja kohokohta, oiva tilaisuus tavata tuttuja ja tuntemattomia sekä nauttia suomalaista jouluruokaa, glögiä ja grillin herkkuja.

Hampurin merimieskirkko muuntautuu myyjäisten ajaksi jouluiseksi ravintolaksi ja suomalaistuotteiden marketiksi, jossa on kyläkaupan tuntu. Hyllyt notkuvat suomalaisia herkkuja: joulupöytään saat laatikkoruuat, lohen, piparit ja glögitarpeet. Suomalaisia makeisia löytyy joka lähtöön - niin konvehtirasioista karkkipusseihin kuin suklaalevyistä salmiakin makumaailmoihin. Leipähyllyn täyttävät ruisleivät ja joululimput. Särpimeksi voit ostaa juustoja ja makkaroita.

Ulkogrillissä on myynnissä mm. muikkuja, muussia, poronkäristystä, makkaraa, glögiä ja suomalaista olutta. Tule sinäkin nauttimaan.

 

REISELOTTERIE

REISELOTTERIE Lue lisää

Pääsiäisbasaari / Osterbasar

PÄÄSIÄISBASAARI  / OSTERBASAR 8.-9.4.2017 Lue lisää