Palvelukseen halutaan

Hampurin  merimieskirkolla työskentelee monen alan osaajia erilaisissa tehtävissä ja työsuhteissa.

Töihin Merimieskirkolle

Suomen Merimieskirkoilla kotimaassa ja ulkomailla työskentelee eri tehtävissä mm. pappeja, talous- ja ravintola-alan ammattilaisia, diakoneja, sosiaalityöntekijöitä ja nuorisotyönohjaajia.

Ulkomaille lähteviltä työntekijöiltä edellytetään vähintään kolmen vuoden työsopimusta.

Hakulomake ja luettelo kaikkiin Suomen Merimieskirkon avoinna oleviin työpaikkoihin.

Harjoittelijaksi ja vapaaehtoiseksi

Pohjois-Saksan merimieskirkko ei tulisi toimeen ilman vapaaehtoisia assistentteja. Assistentti toimii palveluvastaavan ja keittiötyöntekijän apuna mm. kirkon asiakaspalvelussa ja keittiössä.

Vapaaehtoiselta assistentilta toivotaan:

• sitoutumista työhön vuodeksi,
  • rohkeutta kohdata ihmisiä,
  • ennakkoluulottomuutta astua uuteen elämänvaiheeseen,
  • hyvää yhteistyökykyä,
  • innokasta itsensä likoon panemista,
  • ajokorttia ja uskallusta ajaa suurkaupungin vilinässä,
  • kykyä tulla toimeen suomen ja englannin kielellä (ruotsi ja/tai saksa katsotaan eduksi).

Maksamme harjoittelijaksi tai vapaaehtoiseksi assistentiksi valituille matkat, ruokarahan ja asunnon.

Lisätietoja Hampurin merimieskirkolta sekä tässä linkissä.