Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Merimieskirkko on kiitollinen jokaisesta pienestäkin lahjoituksesta.

Pidetään kirkon ovet auki vitosella kuussa! Pienelläkin summalla saa ihmeitä aikaan, kun tuki on säännöllistä ja tukijoita paljon.

Pidetään kirkon ovet auki!

Merimieskirkko on suomalaisten yhteinen olohuone. Kodikas paikka, jonne on helppo tulla.

Ystävällinen vastaanotto kirkolla on usein vapaaehtoisten assistenttien ansiota. He vastaavat siitä, että kirkon ovet pysyvät auki, sauna lämpenee ajallaan ja tarjolla on tuoretta kahvia. Kirkko tarjoaa vapaaehtoisille assistenteille matkat, majoituksen ja ruokarahan.

Merimieskirkko on laskenut, että sen talous pysyisi vakaana, jos jokainen kirkolla kävijä lahjoittaisi yhden ylimääräisen vitosen kuukausittain. Kuukausilahjoittajana olet mukana rahoittamassa assistenttien ylläpitoa.

Tällä hetkellä helpoin tapa tehdä tämä lahjoitus on jättää Hampurin tai Lyypekin merimieskirkon lahjoituslippaaseen kyseinen euromäärä. Säännöllinen tukesi on tärkeää. Kiitos!