Liity jäseneksi

Liittymällä Pohjois-Saksan merimieskirkon tukijäseneksi mahdollistat osaltasi työmme jatkumisen ja saat itsellesi hyvää mieltä ja hyviä jäsenetuja. Henkilöjäsenmaksu on vuodessa vain 45 euroa.

Haluatko tukea Pohjois-Saksan merimieskirkon toimintaa liittymällä sen tukijäseneksi? Tukijäsenmaksu on 45 euroa/ henkilö/ kalenterivuosi. Jäsenmaksun voit maksaa tilillemme: Finnische Seemannsmission, Commerzbank (BIC: COBADEHHXXX), IBAN: DE66 2004 0000 0374 3051 00 tai kirkon kahvilaan.

Tukijäsenet saavat pieniä alennuksia kirkon palveluista, kuten saunasta tai kanttiinista.  Kun olet maksanut tukijäsenmaksun, niin saat tukijäsenkortin.

Jäsenilmoituslomakkeita saa Hampurin merimieskirkolta + 49 40 316 971 tai **@**. Helpoiten jäseneksi liittyminen käy täyttämällä alla olevan lomake. Kun olet lähettänyt lomakkeen, näet kuittauksen lähetetystä jäsenhakemuksestasi tällä sivulla.

pdf liite

Tukijäsenlomake 2017