Säännölliset ryhmät

Sähly, kuoro, lasten kerhot, lukupiiri  - Pohjois-Saksan merimieskirkolta löydät ryhmätoimintaa joka lähtöön.

Hampurin merimieskirkon säännöllinen ryhmätoiminta on vilkasta. Ryhmiä löytyy kaiken ikäisille ja erilaisista asioista kiinnostuneille.

Suositut lasten kerhot kuuluvat monen lapsiperheen elämään. Ryhmiin voi liittyä myös kesken kauden.

Aikuisille tarjolla on urheilua, kulttuuria ja keskusteluryhmiä. Au paireille ja senioreille on omat ryhmänsä.

Jos kirkon tarjonnasta puuttuu jotain oleellista ja olet kiinnostunut perustamaan oman ryhmän, voit olla yhteydessä sosiaalikuraattori Ritva Lehmanniin.

Katso ryhmätoimintamme tarkemmin oheisesta valikosta. Tarkista myös Ajankohtaiset tapahtumat sekä Tapahtumat muualla kuin merimieskirkoilla.

Lapset ja perheet

KIELIKOULU / SPRACHSCHULE Päiväkerho tiistaisin ja kielikoulu perjantaisin. Lue lisää. Lue lisää

Nuoret ja aikuiset

ELÄMÄNKAARIRYHMÄ Tapaaminen sunnuntaina 11.12. klo 16:30. Lisätiedot: Ritva Lehmann, 040-316971. Lue lisää