Häät

Monille suomalaisille ja suomalais-saksalaisille pareille Hampurin merimieskirkko on ollut mieluisa paikka solmia avioliitto, kun tilaisuus on haluttu pitää persoonallisessa kirkossa. Jos haluat hääkirkkosi olevan Hampurin merimieskirkko, ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin tehdään yhdessä tilaisuudesta ikimuistoinen.

Suomen rajojen ulkopuolella avioliiton kirkolliseen vihkimiseen tarvitaan vihkioikeus. Hampurissa avioliittoon vihkimisen toimittaa Pohjois-Saksan ev.lut. kirkon palveluksessa oleva suomalainen pastori Päivi Vähäkangas.  Hän tekee työtä yhteistyössä Suomalaisen kirkollisen työn keskuksen sekä merimieskirkon kanssa.

Lue tästä linkistä Suomen ev.lut. kirkon sivuilla oleva tietopaketti aviuoliittoon vihkimisestä ja siunaamisesta ulkomailla.