Keitä olemme?

Pohjois-Saksan merimieskirkon väki koostuu monenlaisista ja monia eri asioita osaavista ihmisistä. Palkatun henkilökunnan lisäksi Hampurin merimieskirkon toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset assistentit sekä muut vapaaehtoiset. Ilman heidän panostaan toimintamme olisikin mahdotonta.

Pohjois-Saksan suomalaisen merimieskirkon kirkkotoimikunnan (KTK) tarkoituksena on tukea, edistää ja koordinoida merimieskirkolla tapahtuvaa toimintaa ja pitää yllä yhteyksiä suomalaiseen siirtokuntaan

Oleellinen osa Hampurin merimieskirkon toimintaa on siellä kokoontuva, vapaaehtoisuuteen perustuva työkerho. Sen tarkoitus on tukea Merimieskirkon toimintaa ja tehdä sitä tunnetuksi päätehtävänään osallistua joulumyyjäisten järjestämiseen sekä siellä myytävien käsityötuotteiden valmistamiseen ja myyntiin. Joulubasaarin lisäksi työkerho osallistuu Merimieskirkon pääsiäismyyjäisiin ja erilaisiin Hampurin seudun myyjäisiin ja tapahtumiin.

Johtajan tervehdys

Toivotamme juuri Sinut tervetulleeksi Pohjois-Saksan suomalaisille merimieskirkoille Hampuriin ja Lyypekkiin. Tule meille viihtymään! Kahvilassa saat aina jonkun meistä seuraasi. Lue lisää

Henkilökunta

Hampurin merimieskirkon työsuhteessa oleva henkilökunta. Lue lisää